Tál Dominik

Az egész 2014 elején kezdődött, amikor végzős középiskolásként az érettségi helyett valami izgalmasabb dolgon törtem a fejem. Életem első DSLR fényképezőgépe lett belőle, és aztán az évek során megannyi felejthetetlen pillanat.
Még ugyanabban az évben, ősszel csatlakoztam a Pannon Egyetem Fényképészkörhöz, ami jelenlegi egyesületünk jogelődje. Rengeteget tanultam társaimtól, és kiváló lehetőséget kaptam, amikor egy helyi hírportálhoz Domján Attila barátom ajánlott, mint lelkes, kezdő sportfotóst. A kézilabda szeretete ennél az egész történetnél sokkal régebbi, öt évesen, 1999-ben vitt el nagypapám az akkori Fotex KC Veszprém egyik bajnoki meccsére.
Az utóbbi szezonokban bővült a sportágak köre, rendszeresen fotózok futsal mérkőzéseken, de jártam már kosárlabda és röplabda meccsen, lovastusa országos bajnokságon is.
A legbüszkébb a 2017-es, és 2019-es kölni EHF FINAL4-on való részvételemre vagyok, ez ugyanis csak 40 fotósnak adatik meg minden évben Európából, beleértve a nagy ügynökségek fotóriportereit is. Kiállított képeim közül három is ezen, a sportág csúcsának számító eseményen készült.