Fotópályázat

I. PFE fotópályázat

A verseny szervezője és lebonyolítója a Pannon Fényképészkör Egyesület (PFE) és a Fekete Fehér Fotó (FFF) privát Facebook csoport.

A pályázat nyitott minden amatőr és profi fotós részére,
akik tagjai az alábbi Facebook csoportok egyikének:

FFF privát Facebook csoport
Pannon Fényképészkör Egyesület Facebook csoport
Fotósviadal Facebook csoport.

Nevezési díj fizetése itt lehetséges

Egy pályázó kategóriánként legfeljebb öt fotót küldhet be. Egy alkotás csak egy változatban, és csak egy kategóriában adható be. A pályázati anyagokat a pályázók a nevezési díj befizetése és regisztráció után tölthetik fel a Szervező pályázati oldalára: https://verseny.fotosviadal.hu

A pályázat időtartama: 2023. április 1. – augusztus 20.
Bármilyen kérdés esetén az [email protected] email címen lehet segítséget kérni.

Kategóriák

  • Hagyományőrző szakmák – Színes: Kötetlen téma, bármilyen hagyományőrző szakmát (pl. keramikus, kovács, takács, szűcs, pék stb.) bemutató, elmesélő színes képet lehet nevezni a kategóriában
  • Hagyományőrző szakmák – fekete-fehér: Kötetlen téma, bármilyen hagyományőrző szakmát (pl. keramikus, kovács, takács, szűcs, pék stb.) bemutató, elmesélő fekete-fehér képet lehet nevezni a kategóriában
  • A magyar bor nyomában – Borvidékek, borászatok, szüret, borkészítés, borivás. Minden, a borral, magyar vagy más országok bor kultúrájával összefüggő kép.

Nevezési díj

A versenyen való részvétel regisztrációhoz kötött. A versenyen való részvétel kizárólag a nevezési díj megfizetését követően lehetséges, a rendszerben való aktiválás a számla teljesítését követő 48 órán belül történik meg. Regisztrálni a https://verseny.fotosviadal.hu oldalon lehet a kért adatok megadásával.
A nevezési díj pályázóként egyszeri 4.000 Ft az összes kategóriára vonatkozóan, melyről a Szervező számlát állít ki.
A regisztrációs díj befizetése történhet bankkártyával, vagy átutalással a regisztrációt követően kiállított díjbekérőn feltüntetett bankszámlaszámra. A megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a díjbekérő sorszámát.

Nevezési díj fizetése itt lehetséges

A zsűri tagjai

Váczi Anna

Fényképész, szabadúszó fotográfus, 6 önálló kiállítást jegyzett eddig, és 2022-ben fotói Nizzában is kiállításra kerültek.

Bajusz Huba dr.

Plasztikai sebész, a MAFOSZ, a Képolvasók Fotóklub valamint az MTA Szegedi Fotóművészeti Munkabizottság tagja. 2016-ban jelent meg Fotókönyve, The New View From Above (Fentről annyira más…) címmel.

Kőhalmi Kálmán

Művészeti és médiafotográfus. Számos nemzetközi és magyar pályázat sikeres résztvevője. 2022-ben, a Trierenberg Super Circuit-re nevezett képei közül tíz került a kiállítási anyagba, kettő pedig a Trierenberg Luxury Edition nyomtatott katalógusába. Tagja a budapesti Rákosmente Fotóklubnak és a Fészek Fotóklub alkotócsoportnak.

Díjazás

A beérkezett pályamunkákból a szakmai zsűri által kijelölt maximum 42 alkotás kiállításra kerül a Tihanyi Rege Art Galériában, Samsung The Frame televíziókon, exkluzív környezetben.

Hagyományőrző szakmák (színes), 1 fő díjazott:
PFE emlékplakett,
20.000.,- Ft értékű StudioLine Fotótechnika ajándékutalvány
Balaton-felvidéki borválogatás a Söptei pincészet jóvoltából

Hagyományőrző szakmák (FF), 1 fő díjazott:
PFE emlékplakett
20.000.,- Ft értékű StudioLine Fotótechnika ajándékutalvány
Balaton-felvidéki borválogatás a Söptei pincészet jóvoltából

A magyar bor nyomában, 1 fő díjazott:
PFE emlékplakett
20.000.,- Ft értékű StudioLine Fotótechnika ajándékutalvány
Balaton-felvidéki borválogatás a Söptei pincészet jóvoltából

Díjátadó és kiállításmegnyitó: A kiállítással egybekötött díjátadó időpontja 2023. október 15., helyszíne a Tihanyi Rege Art Galéria.

A részletes kiírás itt tölthető le

A díjazott és a kiállított képek megtekinthetők itt:

Támogatók