Rege Galéria

„Alkossunk egy olyan kiállítói teret, ami állandó változásban van. Ahol nem tudja a néző, hogy meddig lehet a pillanatnyi vizuális élmény részese. ” – eme inspirációban alkotott meg, a Brand Art Studio két alapítója, Bánhalmi Norbert fotóművész és Oravetz Dániel festőművész, a Samsung The Frame TV különleges képességeinek köszönhetően, egy állandóan változó digitális kiállítói teret. Melynek, az 1961 -ben alapított, a „Balaton Pilvax Kávéházának”, is nevezett, a Balaton leggyönyörűbb panorámájával büszkélkedő, Apátsági Rege Cukrászda ad otthont, Tihanyban. 

A kiállításra kerülő fotó, grafika és festmények digitális formában kerülnek bemutatásra. Nem egyszerre, nem is külön-külön, hanem teljesen véletlen módon láthatóak. Nincs előre meghatározott sorrend, a képek váltakozása teljesen egyedi és kiszámíthatatlan. Minden pillanat, összeállítás csak az adott nézőnek szól. Egyedi és megismételhetetlen élményt nyújt a művészetek iránt érdeklődőknek.

A kiállítói tér a Veszprém – Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa rendezvénysorozathoz is csatlakozik a 2022 -es és 2023 -as évben. A galériával célunk a Balaton-felvidéki művészeknek lehetőséget adni, hogy szélesebb közönség előtt mutathassák be az alkotásaikat. Egyszeri, megismételhetetlenül különleges formában, a Balaton kulturális életének ékköveiként.


A galéria 2022 közepén egyesületünk kezelésébe került, Császár László és Ruppert Tamás vezetésével.

A galéria weboldalán megtekinthetők az eddigi kiállítások:

https://www.regegaleria.art/