Hírek, Kiállítások, Rege galéria

Mesterségek és borászat – képeken

November végéig látható a Hagyományőrző szakmák és a bor nyomában című tárlatunk

Egy gőzölgő kávé, egy finom süti, virtuális barangolás a kézműves hagyományok és a magyar borkultúra nyomában, művészi élmények – ez mind együtt az Apátsági Rege Cukrászdában megnyílt digitális kiállításunk. November végéig megnézheted a képeket a cukrászda nyitva tartási idejében.

A magyar borászatot és hagyományokat mutatjuk be azon a digitális kiállításon, melyet az Apátsági Rege Cukrászdában láthat a közönség.
A kiállított művek fotópályázatunkra érkeztek, melyet a Fekete Fehér Fotó (FFF) Facebook csoporttal karöltve hirdettünk meg.  Amatőr és profi fotósok színes és fekete-fehér fotóit vártuk: hagyományőrző szakmákról, valamint a magyar borászatról, borvidékekről.

Díjazottjaink:

Hagyományőrző szakmák – színes

  1. hely: Birkás Gábor
  2. hely Kaunitz Miklós
  3. hely Kurucz Dominika

Hagyományőrző szakmák – fekete-fehér

  1. hely Kaunitz Miklós
  2. hely Kurucz Dominika
  3. hely megosztva Budai Szilvia és Trimmel István

A magyar bor nyomában

  1. hely Császár László
  2. hely Muth Csilla
  3. hely Tilliné Unyi Krisztina


A beérkezett művekből neves zsűri – Váczi Anna fényképész, dr. Bajusz Huba plasztikai sebész, a MAFOSZ, a Képolvasók Fotóklub, valamint az MTA Szegedi Fotóművészeti Munkabizottság tagja, Kőhalmi Kálmán művészeti-és médiafotográfus – választotta ki azokat a képeket, melyeket  a tihanyi Rege Art Galériában – az Apátsági Rege Cukrászdában tárunk elétek. Hasonlóan eddigi tihanyi kiállításainkhoz, az esemény különlegessége, hogy nem szokványos módon mutatjuk be a műveket, hiszen a modern kort ötvözzük a művészettel. A fotókat Samsung The Frame TV-k képernyőjén láthatod.

A tárlat megtekinthető november végéig az Apátsági Rege Cukrászda nyitva tartási idejében:

H: 09:00 – 20:00
K: 09:00 – 20:00
Sze: 09:00 – 20:00
Cs: 09:00 – 20:00
P: 09:00 – 21:00
Szo: 08:00 – 22:00
V: 08:00 – 21:00