Miklós Gabriel

Felvidéken nőttem fel egy kis faluban. Gyerekkoromban az egyik legnagyobb vágyam egy kis digitális fényképezőgép volt, amit hosszas spórolás és a szüleim segítségével végül megszereztem. Onnantól kezdve mindenhova a kis kompakt gépemmel jártam, megörökítve minden pillanatot, amit szépnek vagy különlegesnek találtam.

Ahogy teltek az évek és felnőttem, erről a hobbimról kissé megfeledkeztem és csak néha-néha jutott eszembe, hogy mennyi örömet okozott nekem. Másfél évvel ezelőtt aztán úgy döntöttem, hogy szerzek egy cserélhető objektíves fényképezőgépet, és azóta pont olyan határtalan lelkesedéssel kezdtem el fotózni, mint amennyire gyerekkoromban tettem.

Főleg tájakról, épületekről, állatokról, természetről vagy egy adott pillanat hangulatáról szoktam képeket készíteni, amik közül a kevésbé személyes tartalmúakat szabad felhasználású licensz alatt szoktam megosztani (Creative Commons – Attribution). Portréfotózásban és videózásban is szeretnék fejlődni, bízom benne, hogy erre is lesz később lehetőségem.

A fotózáson kívül még érdekel a tervezőgrafika, kiadványszerkesztés, regényírás és a 3D modellezés is.

https://itsy.photos
https://unsplash.com/@gebgramm