Csonka-Szabó Margit

Noha Békésről származom, de már sok éve Biatorbágyon élek a családommal. A férjemmel három közös gyermeket nevelgetünk. A fotózás iránt a gyerekek érkezésével és növekedésével kezdtem érdeklődni, és elsődlegesen a témáimat is ők adták.
Tudásomat folyamatosan igyekszem gyarapítani, a Fotó Art Fotósiskolába jártam több különböző tanfolyamra, workshopra, a fotográfus OKJ-s képesítést is megszereztem. Bár alkalomadtán fotós megbízásokat is vállalok, de főállásban egy kereskedelmi cégnél dolgozom, és a fényképezés továbbra is hobby szerepet tölt be az életemben. Ha valaha hivatásszerűen fotóznék, akkor valószínűleg babafotós lennék. Szívesen kísérletezem különböző fotós technikákkal.
A makrófotózásba szinte az első „találkozáskor” beleszerettem, és ez a téma azóta is a szívem csücske. Már gyerekkoromban is imádtam azokat a képrejtvényeket a Füles rejtvény-magazinban, amelyeken valamilyen tárgy piciny részletét ábrázolták közelről fényképezve, és fel kellett ismerni, mi is van valójában a szűk kivágású képeken. Célom a képeimmel, hogy én is megmutathassak egy-egy aprócska, izgalmas részletet a bennünket körülvevő csodálatos világból.